Melissa McCarthy

Melissa McCarthy
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :26.8.1970
Doğum Yeri:Illinois

Amerikalı modacı, komedyen, senarist, aktris ve yapımcı.

Tam adı Melissa Ann McCarthy'dir. Nedimeler (2011), Ateşli Aynasızlar (2013), Benim Komşum Bir Melek (2014), Ajan (2015) ve Ghostbusters (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Kitchen
2019 Super Intelligence
2018 Life of the Party (Ayrıca Senarist ve Yapımcı)
2018 The Happytime Murders (Ayrıca Yapımcı)
2018 Can You Ever Forgive Me?
2016 The Boss (Ayrıca Senarist ve Yapımcı)
2016 Central Intelligence
2016 Ghostbusters
2015 Spy
2014 Tammy (Ayrıca Senarist ve Yapımcı)
2014 St. Vincent
2013 Identity Thief
2013 The Hangover Part III
2013 The Heat
2012 This Is 40
2011 Bridesmaids
2010 The Back-Up Plan
2010 Life as We Know It
2008 Pretty Ugly People
2008 Just Add Water
2007 Cook-Off!
2007 The Nines
2007 The Captain (Kısa Film)
2003 The Life of David Gale
2003 Chicken Party
2003 Charlie's Angels: Full Throttle
2002 Pumpkin
2002 The Third Wheel
2002 White Oleander
2000 Charlie's Angels
2000 Drowning Mona
2000 Auto Motives (Kısa Film)
2000 Disney's The Kid
1999 Go
1998 God (Kısa Film)

Televizyon

2017 Saturday Night Live
2017 Nobodies (Ayrıca Yapımcı)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life
2012 The Penguins of Madagascar (Seslendirme)
2011 Saturday Night Live
2010 Private Practice
2010 Mike & Molly
2009 Rita Rocks
2007 Samantha Who?
2004 Curb Your Enthusiasm
2002 Kim Possible (Seslendirme)
2000 D.C.
2000 Gilmore Girls
1997 Jenny

Görev Aldığı Yapımlar

Melissa McCarthy Fotoğrafları

Melissa McCarthy Fotoğrafları Melissa McCarthy Fotoğrafları Melissa McCarthy Fotoğrafları Melissa McCarthy Fotoğrafları Melissa McCarthy Fotoğrafları