Meltem Miraloğlu

Meltem Miraloğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.1.1987
Doğum Yeri:Diyarbakır

Türk oyuncu.

Diyarbakır'da doğmuştur. 2 yaşında iken geçim zorlukları sebebiyle ailesiyle beraber İstanbul'a taşınmıştır. Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu söyleyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur. İlk olarak 'Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi' reklam filminde oynamıştır. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynamıştır.

Filmografi

2016 Sekerat Son
2016 Miraç
2016 Aşık: Aşığın Gözü Kördür
2016 Ateş

Televizyon

2013 Adını Kalbime Yazdım
2012 Hayat Devam Ediyor
2010 Kılıç Günü
2008 Bir Bulut Olsam

Görev Aldığı Yapımlar

Meltem Miraloğlu Fotoğrafları

Meltem Miraloğlu Fotoğrafları Meltem Miraloğlu Fotoğrafları Meltem Miraloğlu Fotoğrafları Meltem Miraloğlu Fotoğrafları Meltem Miraloğlu Fotoğrafları