Meltem Yılmazkaya

Meltem Yılmazkaya
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.11.1984
Doğum Yeri:İstanbul

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Tiyatro kurslarına gitti. 13 yaşından beri animatörlük yapıp eğitimini aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin iki yıllık eğitimine devam etti. Burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 

Meltem Yılmazkaya, sinema ve dizilerde oyunculuk yaptığı gibi bazı sanat okullarında drama dersleri vermektedir.

İlk olarak 2009 yılında Yetkin Dikinciler’in başrolde olduğu Aile Saadeti adlı dizide canlandırdığı Fitnat karakteri ile dikkatleri çekti.

Filmografi

2017 Cici Babam
2016 Kaçma Birader
2016 Dedemin Fişi

Televizyon

2013 BKM Güldür Güldür
2013 Aldırma Gönül
2012 Aşkın Halleri
2011 Adım Bayram Bayram
2011 5'er Beşer
2010 Şen Yuva
2009 Aile Saadeti

Görev Aldığı Yapımlar

Meltem Yılmazkaya Fotoğrafları

Meltem Yılmazkaya Fotoğrafları Meltem Yılmazkaya Fotoğrafları Meltem Yılmazkaya Fotoğrafları Meltem Yılmazkaya Fotoğrafları Meltem Yılmazkaya Fotoğrafları