Mena Suvari

Mena Suvari
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.2.1979
Doğum Yeri:Rhode Island

ABD'li modacı, manken ve oyuncu. 

Tam adı Mena Alexandra Suvari'dir. American Beauty (1999), American Pie (1999) ve American Pie 2 (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Beast, Heroes of the Wildfire (Kısa Film)
2021 Viscous
2021 Grace and Grit
2020 The Murder of Nicole Brown Simpson
2020 Paradise Cove
2020 Locked In
2020 Fourth Grade
2020 Don't Tell a Soul
2019 Apparition
2017 Becks
2016 OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo (Video Oyunu – Seslendirme)
2015 You're Not My Girlfriend (Kısa Video)
2015 Badge of Honor
2014 The Opposite Sex
2014 Don't Blink
2012 The Knot
2012 Amerikan Pastası: Buluşma
2011 You May Not Kiss the Bride
2011 Restitution
2010 Children of the Spider (Kısa Film)
2008 The Mysteries of Pittsburgh
2008 The Garden of Eden
2008 Day of the Dead (Video)
2007 Kingdom Hearts II: Final Mix+ (Video Oyunu – Seslendirme)
2007 Brooklyn Rules
2007 Çıkış yok
2006 The Dog Problem
2006 Edie
2006 Caffeine
2005 Kingdom Hearts II (Video Oyunu – Seslendirme)
2005 Güzellik Salonu
2005 Gerçek Dedikodu
2005 Fainaru fantajî sebun adobento chirudoren (Seslendirme)
2005 Edmond
2005 Domino
2005 Standing Still
2004 Travma
2002 Spun
2002 Sonny
2001 The Musketeer
2001 Sugar & Spice
2001 Amerikan Pastası 2
2000 Wheatus: Teenage Dirtbag (Kısa Video)
2000 Loser
1999 Carrie 2: Öfke
1999 Amerikan Pastası
1999 Amerikan Güzeli
1999 American Virgin
1998 Slums of Beverly Hills
1997 Snide and Prejudice
1997 Nowhere
1997 Kızları Öp

Televizyon

2018 American Woman
2018 American Horror Story
2018 Clarence (Mini Dizi - Seslendirme)
2017 Justice League Action (Seslendirme)
2017 Psych: Film (TV Filmi)
2016 Inside Amy Schumer
2016 I'll Be Home for Christmas (TV Filmi)
2015 South of Hell
2014 Hysteria
2013 Lakewood Plaza Turbo (Kısa Film - Seslendirme)
2013 Chicago Fire
2013 Stalkers (TV Filmi)
2012 Happy Valley (TV Filmi)
2011 The Cape
2011 Bir Daha Asla (TV Filmi)
2010 Psych
2008 Sex and Lies in Sin City (TV Filmi)
2006 Orpheus (TV Filmi)
2004 Six Feet Under
2001 Just Shoot Me!
1999 Atomic Train (Mini Dizi)
1997 Chicago Hope
1997 413 Hope St.
1997 High Incident
1996 Minor Adjustments
1996 ER
1996 Boy Meets World

Görev Aldığı Yapımlar

Mena Suvari Fotoğrafları

Mena Suvari Fotoğrafları Mena Suvari Fotoğrafları Mena Suvari Fotoğrafları Mena Suvari Fotoğrafları Mena Suvari Fotoğrafları