Meral Konrat

Meral Konrat
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.03.1963
Doğum Yeri:Karaman

Türk oyuncu, şarkıcı ve sunucu.

Kırım Tatarı kökenli bir ailede doğmuştur. Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İçmimarlık Bölümü'nde eğitim gören Konrat, öğrenciliğinin ilk yıllarında reklam filmlerinde rol aldıktan sonra sinemaya geçti. Oynadığı ilk filmle ödül kazanması üzerine bu meslekte yoğunlaştı. Oyunculuğun yanı sıra, mankenlik, sunuculuk, klip yönetmenliği, yapımcılık, senaryo yazarlığı gibi deneyimleri olan sanatçı, İtiraf Ediyorum adıyla bir de albüm çıkardı. Ayrıca 1994 yılında yayın hayatına başlayan Vitrin programını 2004 yılına kadar tam 10 sene boyunca TGRT'de sundu.

Filmografi

2020 Erzurumlu Mümessil
2014 Barınak
1998 Bahar'la Umut
1994 Kadere 45 Var
1994 Oy Deposu
1993 Baharda Solanlar (Kısa Video)
1993 İşgal Altında
1993 Tahmina
1993 Arayış
1992 Sarı Çiçek Sokağı
1990 Yalı
1989 Allahım Sen Bilirsin
1989 İsa Musa Meryem
1989 Oyunun Sonu
1989 Gülbeyaz
1988 Belalı Gelin (Video)
1988 Üçüncü Göz

Televizyon

2005 Zehir ve Şifa
2003 Elveda (Mini Dizi)
1998 Aşk ve Barış (TV Filmi)
1998 Yaz Aşkım (TV Filmi)
1995 Kesişme (TV Filmi)
1995 Kader
1993 Solan Gül
1992 Anasının Kızı
1991 Karanlığın Sonu (TV Filmi)
1989 Doktorlar
1989 Dostlarımız (Mini Dizi)

Yapımcı

1998 Aşk ve Barış (TV Filmi)
1998 Yaz Aşkım (TV Filmi)
1995 Kader
1993 Solan Gül

Görev Aldığı Yapımlar

Meral Konrat Fotoğrafları

Meral Konrat FotoğraflarıMeral Konrat FotoğraflarıMeral Konrat FotoğraflarıMeral Konrat FotoğraflarıMeral Konrat Fotoğrafları