Mercedes de la Zerda

Mercedes de la Zerda
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.10.1989
Doğum Yeri:Vancouver

Kanadalı aktris.

Babası Bolivya, annesi ise Guatamela-İsveç asıllıdır. 15 yaşında oyunculuk yapmaya başladı. En çok John Tucker Must Die (2006), Radio Rebel (2012) ve Hemlock Gove (2015) adlı çalışmasıyla tanınır. Liseyi bitirdikten sonra, Santiago Şili'de 18 ay gönüllü çalışmaları oldu. 2014'te British Columbia Üniversitesi'nden tiyatro oyunculuğu dalında derece ile mezun oldu.

Filmografi

2018 Alpha
2017 Maymunlar Cehennemi: Savaş
2016 Night Windows (Kısa Film)
2015 Shot in the Dark (Kısa Film)
2006 John Tucker Must Die
2002 The Dead Zone (Video Filmi)
2002 Punch
2002 Bang Bang You're Dead

Televizyon

2017 Private Eyes
2017 Designated Survivor
2017 Christmas Encore (TV Filmi)
2015 Hemlock Grove
2014 Motive
2013 Bates Motel
2012 The Pregnancy Project (TV Filmi)
2012 Asi Ses' (TV Filmi)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV Filmi)
2006 4400
2004 Tru Calling
2004 Stargate SG-1
2003 Alienated
2002 The Twilight Zone
2002 Împotriva destinului
2001 The Sausage Factory
2001 Da Vinci's Inquest
2001 Cold Squad

Görev Aldığı Yapımlar

Mercedes de la Zerda Fotoğrafları

Mercedes de la Zerda Fotoğrafları Mercedes de la Zerda Fotoğrafları Mercedes de la Zerda Fotoğrafları Mercedes de la Zerda Fotoğrafları Mercedes de la Zerda Fotoğrafları