Merila Zare'i

Merila Zare'i
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.4.1974
Doğum Yeri:Tahran

İranlı oyuncu.

Merila Zarii 1974'te Tahran'da doğdu. İslami Azad Üniversitesi'nde okurken İzzetullah İntizami'nin tiyatro derslerine katıldı ve oyunculuğa daha çok ilgi duymaya başladı. Ali Asğar Şadravan'ın 'Petek' (1994) filminde rol alarak sinema hayatına başladı. Merila Zarii, Mesut Kimyai'nin yönettiği 'Cuma Gününün Askerleri' (2005) filmindeki başarılı performansı ile 23. Uluslararası Fecr Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu dalında Kristal Simurg'a aday gösterildi. Ancak bu ödülü 32. Uluslararası Fecr Film Festivalinde 'Che' filmindeki oyunculuğu ile kazandı. Merila Zarii; 'Elly Hakkında', 'Her Şey Satılık', 'Şirin', 'Boş Eller', 'İki Kadın', 'Şşş! Kızlar Bağırmaz!' ve 'Bir Ayrılık' gibi nice başarılı filmde rol aldı.

Filmografi

2017 Zire saghfe doodi
2017 Israfil
2016 Bodyguard
2016 Dokhtar
2016 Gita
2014 Che
2014 Hame Chiz Baraye Foroosh
2014 Track 143
2013 Hiss Dokhtarha Faryad Nemizanand
2012 Ayi
2012 I Feel Sleepy
2012 Kolah Pahlavi (TV Dizisi)
2012 Rejime Talaei
2011 Bir Ayrılık
2011 Digari
2011 Gozaresh-e yek jashn
2010 Keyfar
2009 Elly Hakkında
2009 Khoros Jangi
2009 Nish O Zanboor
2008 Davat
2008 Shirin
2007 Herkesin Kendi Sineması
2007 Dasthay-e khali
2007 Ekhrajiha
2006 Medium
2006 Nesf male man, Nesf male toe
2006 The Sun Shines on All Equally
2005 Hokm
2005 Zagros
2005 Zan-e ziadi
2004 Mojarrad-ha
2004 Sarbaz-haye jome
2003 Die fünfte Reaktion
2003 Equation
2003 Eshgh-e film
2002 Police Javan (TV Dizisi)
2001 Ham Nafas
2000 Tekye bar baad
2000 Velayate eshgh (TV Dizisi)
1999 Zwei Frauen
1996 Patak

Görev Aldığı Yapımlar

Merila Zare'i Fotoğrafları

Merila Zare'i Fotoğrafları Merila Zare'i Fotoğrafları Merila Zare'i Fotoğrafları Merila Zare'i Fotoğrafları