Merve Ateş

Merve Ateş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.2.2005
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Oyunculuğa ilk kez 2011 yılında Canım Babam dizisi ile başlamıştır. Sihirli Annem Dizisinde Eda rolüyle karşımıza çıkmıştır. Siccin seri filmlerinin beş tanesinde rol almış ve kendi tabiriyle 'Korkun bir kariyerim var.' demiştir.

Filmografi

2019 Siccin 6
2018 Siccin 5
2017 Siccin 4
2016 Üç Harfliler 3: Karabüyü
2016 Sadakat
2014 Siccin: Büyü Haramdır
2013 Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Televizyon

2018 O'nun Hikayesi
2017 Masum
2015 Beş Kardeş
2012 Hayatımın Rolü
2011 Canım Babam

Görev Aldığı Yapımlar

Merve Ateş Fotoğrafları

Merve Ateş Fotoğrafları Merve Ateş Fotoğrafları Merve Ateş Fotoğrafları Merve Ateş Fotoğrafları Merve Ateş Fotoğrafları