Merve Sevi

Merve Sevi
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.7.1987
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Aslen Artvin Arhavilidir. Nişantaşı Nuri Akın Lisesi ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Kariyerine çeşitli reklam filmlerinde rol alarak başlayan oyuncu daha sonra Omuz Omuza (2004-2005), Hayat Bilgisi (2004-2005) ve Yalancı Bahar (2011) dizilerinde yer aldı. 

Filmografi

2019 Me Nokta Ali
2018 İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi
2016 Şeytanın Çocukları: El Ebyaz
2015 Selam: Bahara Yolculuk
2014 Gülcemal
2010 Rina
2009 Oyun

Televizyon

2019 Cesedin Ölümü (TV Filmi)
2015 Hayat Mucizelere Gebe
2012 Canımın İçi
2011 Yalancı Bahar
2011 İzmir Çetesi
2010 İhanet
2009 Doktorlar
2008 Hayat Güzeldir
2007 Dağlar Delisi
2007 Yalancı Yarim
2005 Hayat Bilgisi
2005 Omuz Omuza

Görev Aldığı Yapımlar

Merve Sevi Fotoğrafları

Merve Sevi Fotoğrafları Merve Sevi Fotoğrafları Merve Sevi Fotoğrafları Merve Sevi Fotoğrafları Merve Sevi Fotoğrafları