Mete Gümürhan

Mete Gümürhan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1975
Doğum Yeri:Rotterdam

Türk asıllı Hollandalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Aslen Edirne Keşanlıdır. Daha çok belgesel türü film çalışmalarında bulunmuştur.

Filmografi

Senarist ve Yönetmen Olarak

2016 Genç Pehlivanlar

Yapımcı Olarak

2013 Hayatboyu
2011 J.A.C.E.
2011 Donnie (Kısa Film)
2010 Ik ben echt niet bang! (Kısa Belgesel Film)
2010 Colivia (Kısa Film)
2009 Mannen van de racebaan (Kısa Film)
2009 Only You (Kısa Film)
2009 İğne Deliği
2009 The City of Sleeping People (Kısa Belgesel Film)
2008 Yuri (Kısa Belgesel Film)
2007 Bijna Blind (Kısa Belgesel Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Mete Gümürhan Fotoğrafları

Mete Gümürhan Fotoğrafları Mete Gümürhan Fotoğrafları Mete Gümürhan Fotoğrafları Mete Gümürhan Fotoğrafları Mete Gümürhan Fotoğrafları