Metin Coşkun

Metin Coşkun
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1948
Doğum Yeri:İstanbul

Türk tiyatro oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı.

Sanat hayatına 1970 yılında başladı. Mesleği Ankara Sanat Tiyatrosu, Yeni Tiyatro, Dostlar Tiyatrosu gibi altı özel tiyatronun yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 60'ın üzerinde oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. Sanatçı, tiyatro dışında da kamera karşısına geçerek, TRT'de ve özel tv kanallarında birçok dizide rol aldı.

Filmografi

2018 Ev Kira Semt Bizim
2017 Şansımı Seveyim
2016 Çok Uzak Fazla Yakın
2016 Yok Artık 2
2014 Yolculuk
2014 Pek Yakında
2013 Erkek Tarafı: Testosteron
2012 Yapman Gerekeni Yap (Video Filmi)
2011 Devrimden Sonra
2010 Vay Arkadaş
2009 Başka Dilde Aşk
2008 İş Arıyoruz
2006 Eve Giden Yol 1914
2000 Merdiven
1997 İnsan Kurdu (Video Filmi)
1989 Henry V (Seslendirme)
1988 Gece Dansı Tutsakları
1981 Gelibolu (Seslendirme)

Televizyon

2021 Masumlar Apartmanı
2017 Kalp Atışı
2016 Kara Sevda
2014 Kaçak
2014 Bugünün Saraylısı
2012 Yol Ayrımı
2012 Suskunlar
2011 Muhteşem Yüzyıl
2011 Bir Ömür Yetmez
2011 Arka Sokaklar
2010 Cümbür Cemaat Aile
2010 Akasya Durağı
2009 Geniş Aile
2009 Ey Aşk Nerdesin
2008 Son Bahar
2007 Mahşer
2007 Arka Sıradakiler
2007 Doktorlar
2005 Nefes Nefese
2005 En Son Babalar Duyar
2004 Çemberimde Gül Oya
2003 Hayat Bilgisi
2001 Bizim Aile
2000 İyiler-Kötüler
2000 İnsanca
2000 Yeni Bir Hayat
2000 Köy Kahvesi
2000 Erikçigiller
2000 Acemiler İş Başında
1998 İkinci Bahar
1996 Tersine Akan Nehir
1995 Bizim Aile
1986 Alf (Seslendirme)
1984 Sessiz Film

Görev Aldığı Yapımlar

Metin Coşkun Fotoğrafları

Metin Coşkun FotoğraflarıMetin Coşkun FotoğraflarıMetin Coşkun FotoğraflarıMetin Coşkun FotoğraflarıMetin Coşkun Fotoğrafları