Mhairi Calvey

Mhairi Calvey
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.5.1988
Doğum Yeri:Glascow

İskoç oyuncu.

İlk oyunculuk deneyimini 1995 yılında Mel Gibson'un Braveheart / Cesur Yürek filminde canlandırdığı Murron karakteriyle yaşamıştır. Guildford Oyunculuk Okulu'nda oyunculuk eğitim almıştır. Five Pillars (2015), Ölümcül Temas (2019) ve Crystal's Shadow (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Patron (Kısa Film)
2019 Ölümcül Temas
2019 Robert the Bruce
2019 Crystal's Shadow
2019 Horizon
2018 Virus of the Dead
2018 Modern Love
2018 Alan (Kısa Film)
2017 Eden Grey (Kısa Film)
2017 Hushy Bye (Kısa Film)
2017 The Summoner (Kısa Film)
2017 My Best Enemy (Kısa Film)
2016 Terminal (Kısa Film)
2016 Brand New (Kısa Film)
2016 Abduct
2015 Five Pillars
2013 Bluebells (Kısa Film)
2013 Any Minute Now
2011 Land of Dreams (Kısa Film)
1995 Cesur Yürek

Televizyon

2017 Horizon
2016 Gemini (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Mhairi Calvey Fotoğrafları

Mhairi Calvey Fotoğrafları Mhairi Calvey Fotoğrafları Mhairi Calvey Fotoğrafları Mhairi Calvey Fotoğrafları Mhairi Calvey Fotoğrafları