Michael Angarano

Michael Angarano
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.12.1987
Doğum Yeri:New York

Michael Anthony Angarano (d. 3 Aralık 1987, Brooklyn, New York), ABD'li aktör.

Michael Angarano, Doreen ve Michael Angarano'nun oğlu olarak doğdu. İtalyan asıllıdır. Angarano Crespi Carmelite Lisesi'nden 2005 yılında mezun oldu. Şu anda Los Angeles'ta Sherman Oaks'da bir dairesi vardır.
Hakkında

    Phantom Menace_ (1999): _Star Wars Episode 1 Anakin Skywalker rolü için üç finalistten biri oldu.
    Andrew adında bir erkek kardeşi, Erica adında bir kız kardeşi ve Kristen adında bir ablası var.
    Katolik okuluna katıldı.
    Heart (1999) Music rolünden ötürü keman çalmayı öğrendi. Bugün hala çalıyor.
    En sevdiği TV şovları 'Friends' (1994), 'Seinfeld' (1990) ve 'The Sopranos' (1999).
    En sevdiği müzikal hareket Blink 182, Green Day ve Eminem'dir.
    En sevdiği spor futbol, Amerikan futbolu ve basketboldur.
    En sevdiği spor takımları NY Mets, NY Knicks, New York Jets ve NJ Devils'dir.
    Halen Los Angeles, Kaliforniya'da yaşamaktadır. [2004].
    Soyadını telaffuz edemeyen İspanyolca öğretmeni kendisine Angie lakabını takmıştır.
    Gitar çalar.
    Diğer aktörler David Gallagher, Mae Whitman, ve Trevor Morgan ile arkadaştır.
    Interstate 5 Tenisçileri Derneği Üyesidir.
Filmografi

1997     For Richer or Poorer     Sammy Yoder    
1999     Music of the Heart     Nick 7 yaşında    
Baby Huey's Great Easter Adventure     Nick    
2000     Almost Famous     Genç William    
The Brainiacs.com     Matt Tyler    
2001–2006     Will & Grace     Elliot     tv dizisi, 11 bölüm
2002     Little Secrets     Philip    
2003     Seabiscuit     Geç Kızıl Pollard    
Maniac Magee     Jeffrey Lionel Magee     TV Sineması
2004     The Dust Factory     Rocky Mazzelli     limitli sürüm
Summerland     Jeb Ekhart     tv dizisi, 2 bölüm
Konuş Benimle     David Petrakis    
2005     Dear Wendy     Freddie     limitli sürüm
Sky High     Will Stronghold     baş rol
Lords of Dogtown     Sid    
2006     One Last Thing...     Dylan     limitli sürüm
Less than Perfect     George Denton     tv dizisi, 2 bölüm
2007     The Final Season     Mitch Akers    
Man in the Chair     Cameron    
Snow Angels     Arthur     bağımsız film
24     Scott Wallace     tv dizisi, 4 bölüm
Black Irish     Cole    
The Bondage     Charlie    
2008     The Forbidden Kingdom     Jason Tripitikas     baş rol
2009     Gentlemen Broncos     Benjamin Purvis    
2011     The Art of Getting By     Dustin    
Red State     Travis    
Noah's Ark: The New Beginning     Townsman     canlandırılmış
Ceremony     Sam Davis    
Haywire    

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Angarano Fotoğrafları

Michael Angarano Fotoğrafları Michael Angarano Fotoğrafları Michael Angarano Fotoğrafları Michael Angarano Fotoğrafları Michael Angarano Fotoğrafları