Michael Irby

Michael Irby
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900

16 Kasım 1972 doğumlu Amerikalı oyuncudur.

Filmografi

2013 Almost Human
2012 CSI: Crime Scene Investigation 
2012 The Mentalist
2012 Hawaii Five-0 (2010)
2012 Person of Interest 
2012 Common Law 
2012 The Finder
2012 Vegas (2012) 
2011 The Good Wife 
2011 The Cape
2011 Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu
2010 24
2010 CSI: New York 
2010 Bones
2010 Chase
2010 Faster
2009 Lie To Me
2009 Raising the Bar
2009 NCIS : Los Angeles
2009 Adalet Peşinde
2008 The Unit
2007 The Unit
2006 The Unit 
2004 Uçuş Planı
2003 Line of Fire
2002 Haunted
2001 Son Kale
2000 Law & Order
1999 Law & Order
1996 Law & Order

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Irby Fotoğrafları

Michael Irby FotoğraflarıMichael Irby FotoğraflarıMichael Irby FotoğraflarıMichael Irby FotoğraflarıMichael Irby Fotoğrafları