Michael Mando

Michael Mando
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.7.1981
Doğum Yeri:Quebec

Kanadlı oyuncu.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017), Orphan Black (2013-2014), The Far Cry Experience (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Hummingbird Project
2017 Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2016 Wake up (Kısa Film)
2013 Make Your Move
2013 Koloni
2012 The Good Lie
2010 Sinir
2010 Conditional Affection (Kısa Film)

Televizyon

2018 Better Call Saul
2016 The Crossroads of History
2014 La marraine (Mini Dizi)
2014 Orphan Black
2013 Covert Affairs
2013 Rookie Blue
2013 The Listener
2012 The Far Cry Experience (Mini Dizi)
2012 The Killing
2012 Psych
2012 Les Bleus de Ramville
2012 The Pregnancy Project (TV Filmi)
2011 Michael: Every Day
2011 King
2010 Lost Girl
2010 The Bridge (Seslendirme)
2010 Bloodletting & Miraculous Cures (TV Mini-Series)
2010 The Border
2009 The Last Templar (Mini Dizi)
2009 Yalanlar Ağı (TV Filmi)
2009 Flashpoint

Yönetmen

2016 Wake up (Kısa Film)
2010 Conditional Affection (Kısa Film)

Yapımcı

2016 Wake up (Kısa Film)
2010 Conditional Affection (Kısa Film)

Senaryo

2016 Wake up (Kısa Film)
2010 Conditional Affection (Kısa Film)

Video Oyunları (Seslendirme)

2012 Far Cry 3
2010 Shaun White Skateboarding

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Mando Fotoğrafları

Michael Mando Fotoğrafları