Michael Melski

Michael Melski
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1972
Doğum Yeri:New Scotia

Avustralya asıllı Kanadalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

University of Kings College mezunudur. Oyunculuk yapmaya kukla tiyatrosu yaparak başladı. The Child Remains (2017), Charlie Zone (2011) ve Perfume War (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Salvation
2017 The Child Remains
2016 Perfume War: Official Trailer (Belgesel)
2016 Perfume War (Belgesel)
2012 Neptune 50: A Marriage (Kısa Belgesel)
2011 Charlie Zone
2008 Suburban Zombi Christmas (Kısa Film)
2008 Growing Op
2005 Focus Group Therapy (Kısa Film)
2002 Lift-Off (Kısa Film)

Televizyon

2014 Miles from Nowhere (Mini Belgesel Dizi)
2005 Robson Arms

Yapımcı

2017 The Child Remains
2015 Noon Gun
2013 Roaming
2011 Charlie Zone
2010 The Con Artist
2008 Suburban Zombi Christmas (Kısa Film)
2008 Growing Op
2005 Focus Group Therapy (Kısa Film)

Televizyon

2014 Miles from Nowhere (Mini Belgesel Dizi)

Senaryo

2017 The Child Remains
2016 Perfume War: Official Trailer (Belgesel)
2016 Perfume War (Belgesel)
2012 Neptune 50: A Marriage (Kısa Belgesel)
2012 Blackbird
2011 Charlie Zone
2010 The Con Artist
2008 Growing Op
2003 Touch & Go
2002 Lift-Off (Kısa Film)
2001 Mile Zero
1998 The Fence
1997 Home Game (Kısa Film)
1997 Uncle (Kısa Film)

Televizyon

2014 Miles from Nowhere (Mini Belgesel Dizi)
2004 Snakes & Ladders
2001 Blue Murder

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Melski Fotoğrafları

Michael Melski Fotoğrafları Michael Melski Fotoğrafları