Michael Pearce

Michael Pearce
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1981

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Beast
2013 Keeping Up with the Joneses (Kısa Film)
2013 Coming Up (TV Dizisi)
2012 Gallop (Kısa Film)
2010 Rite (Kısa Film)
2008 Madrugada (Kısa Film)
2007 Look What You Have Done to My Heart (Kısa Film)
2006 Stranger (Kısa Film)

Senarist Olarak

2017 Beast
2012 Gallop (Kısa Film)
2008 Madrugada (Kısa Film)
2007 Look What You Have Done to My Heart (Kısa Film)
2006 Stranger (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2007 Look What You Have Done to My Heart (Kısa Film)
2006 Stranger (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Pearce Fotoğrafları

Michael Pearce Fotoğrafları Michael Pearce Fotoğrafları Michael Pearce Fotoğrafları Michael Pearce Fotoğrafları Michael Pearce Fotoğrafları