Michael Weston

Michael Weston
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.10.1973
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Asıl adı Michael Rubinstein'dır. Kadavra (2008), Eve Dönüş (2004) ve Devlet Oyunları (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Adam
2018 Speed Kills
2017 The Secret Life of Me
2017 The Mad Whale
2015 See You in Valhalla
2015 No She Wasn't (Kısa Film)
2015 Gravy
2014 Keşke Burada Olsam
2013 Gus
2012 Love and Other Lessons
2011 The Brooklyn Brothers
2011 İyi Günde Kötü Günde
2010 Miss This at Your Peril (Kısa Film)
2010 Dead Cat (Kısa Film)
2009 Tetikçi 2 - Yüksek Gerilim
2009 Oyuncu
2009 Devlet Oyunları
2008 Kadavra
2007 Dawg's Eye View
2006 Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Looking for Sunday
2006 Last Kiss
2005 Shérif, fais-moi peur
2004 Eve Dönüş
2003 Final Draft
2003 Evil Alien Conquerors
2002 Wishcraft
2002 Şeref ve Cesaret
2000 Sally
2000 Le bon numéro
2000 Çıtır Kızlar
2000 Cherry Falls
1999 Getting to Know You

Televizyon

2020 Home Before Dark
2019 New York - Unité spéciale
2019 Le Résident
2019 Karanlığa Doğru
2017 Rosewood
2017 Hawaii 5-0
2016 Les mystères de Londres (Mini Dizi)
2015 Ur in Analysis (TV Filmi)
2015 Elementary
2014 Those Who Kill
2014 Enquêteur malgré lui
2013 The Office
2013 Blink (TV Filmi)
2012 FBI: Duo très spécial
2012 Coma (Mini Dizi)
2011 NCIS: Los Angeles
2011 Les experts: Manhattan
2010 The Good Guys
2010 Doktor House
2009 Kanıt Peşinde
2009 Doğaüstü
2009 Burn Notice
2008 Welcome to the Captain
2007 Scrubs
2006 Urgences
2006 Saved
2005 Six pieds sous terre
2004 Monk
2004 Helter Skelter - La folie de Charles Manson (TV Filmi)
2003 Frasier
1998 Night Man

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Weston Fotoğrafları

Michael Weston Fotoğrafları Michael Weston Fotoğrafları Michael Weston Fotoğrafları Michael Weston Fotoğrafları Michael Weston Fotoğrafları