Michaela Sprague

Michaela Sprague
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.5.1988
Doğum Yeri:Portland

ABD'li oyuncu.

The Night Before (2015), Sokak Dansı (2008) ve The Luring (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Luring
2015 The Night Before
2011 Acceptance (Kısa Film)
2008 Sokak Dansı

Televizyon

2017 Last Week Tonight with John Oliver
2016 Billions
2013 Smash
2012 Boardwalk Empire
2012 Royal Pains

Görev Aldığı Yapımlar

Michaela Sprague Fotoğrafları

Michaela Sprague Fotoğrafları Michaela Sprague Fotoğrafları Michaela Sprague Fotoğrafları Michaela Sprague Fotoğrafları Michaela Sprague Fotoğrafları