Michelle McTernan

Michelle McTernan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu.

Dr. Terrible's House of Horrible (2001), Viking Kuşatması (2017) ve The Lost Viking (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Boudica: Rise of the Warrior Queen
2018 The Lost Viking
2017 Viking Kuşatması
2009 Videotapes (Kısa Film)
2005 Midnight (Kısa Film)
2001 Very Annie Mary

Televizyon

2019 Casualty
2015 Stella
2003 Bobinogs (Seslendirme)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible
2001 Tales from Pleasure Beach (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Michelle McTernan Fotoğrafları

Michelle McTernan Fotoğrafları Michelle McTernan Fotoğrafları