Michelle Monaghan

Michelle Monaghan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.3.1976
Doğum Yeri:Iowa, Winthrop

ABD'li aktris. 

Tam adı Michelle Lynn Monaghan'dır. Michelle Monaghan Görevimiz Tehlike 3 filmi ile tanındı. Winthrop adlı küçük bir kasabada büyüdü. 1999'da model olmak için New York'a taşındı. Çeşitli defileler için Milano, Singapur, Tokyo ve Hong Kong'a gitti. Eşi ile Manhattan'da bir partide tanıştı ve 5 yıl sonra, Ağustos 2005'te, Peter White ile evlendi. 5 Kasım 2008'de Willow Katherine White adlı bir kız çocukları oldu.

Filmografi

2018 Mission: Impossible – Fallout
2017 The Vanishing of Sidney Hall
2017 Sleepless
2017 Sidney Hall
2016 Patriots Day
2015 Pixels
2014 Fort Bliss
2014 Better Living Through Chemistry
2014 Playing It Cool
2014 Justice League: War (Seslendirme)
2014 The Best of Me
2013 Penthouse North
2013 Expecting
2012 Tomorrow You're Gone
2011 Source Code
2011 Mission: Impossible – Ghost Protocol
2011 Machine Gun Preacher
2010 Somewhere
2010 Due Date
2008 Trucker
2008 Made of Honor
2008 Eagle Eye
2007 Gone Baby Gone
2007 The Heartbreak Kid
2006 Mission: Impossible III
2005 Constantine
2005 Mr. & Mrs. Smith
2005 North Country
2005 Kiss Kiss Bang Bang
2004 Winter Solstice
2004 The Bourne Supremacy
2003 It Runs in the Family
2002 Unfaithful
2001 Perfume

Televizyon

2016 The Path
2015 Comedy Bang! Bang!
2014 True Detective
2013 American Dad! (Seslendirme)
2002 Hack
2002 Boston Public
2001 Law & Order: Special Victims Unit
2000 Young Americans

Ödülleri

2009 San Diego Film Eleştirmenleri Derneği Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu, Trucker

Görev Aldığı Yapımlar

Michelle Monaghan Fotoğrafları

Michelle Monaghan Fotoğrafları Michelle Monaghan Fotoğrafları Michelle Monaghan Fotoğrafları Michelle Monaghan Fotoğrafları Michelle Monaghan Fotoğrafları