Michiel Huisman

Michiel Huisman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.07.1981
Doğum Yeri:Amstelveen

Hollandalı oyuncu, müzisyen, ve şarkıcı-söz yazarı.

Hollandalı grup Fontane'nin solisti ve gitaristiydi. Genç Victoria (2009), Dünya Savaşı Z (2013) ve The Wild (2014) gibi Amerikan filmlerinde yardımcı rollerde yer aldı.

Filmografi

2021 Kate
2020 A Boy Called Christmas
2019 The Last Right
2019 The Other Lamb
2019 Operation Brothers
2018 State Like Sleep
2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2018 Irreplaceable You
2017 Indian Horse
2017 Osmanlı Subayı
2017 2:22
2015 The Invitation
2015 The Age of Adaline
2014 Wild
2013 World War Z
2013 The Woman in the Dress (Kısa Film)
2010 First Mission
2009 Unmade Beds
2009 The Young Victoria
2009 Winterland
2007 Funny Dewdropp (Kısa Film)
2006 Black Book
2005 Johan
2004 Floris
2003 Phileine Says Sorry
2002 Exit (Kısa Film)
2002 Full Moon Party
2001 Costa!

Televizyon

2021 The Flight Attendant
2018 The Haunting of Hill House
2016 Harley and the Davidsons (Mini Dizi)
2016 Game of Thrones
2015 Orphan Black
2014 Nashville
2013 The Sixth Gun (TV Filmi)
2013 Treme
2010 De co-assistent
2010 Bloedverwanten
2009 Margot (TV Filmi)
2006 Dalziel and Pascoe
2006 t Schaep met de 5 pooten
2005 Meiden van De Wit
2002 Spangen
2001 Dok 12
2001 Costa!
2001 Uitgesloten (TV Filmi)
1999 Suzy Q (TV Filmi)
1998 Goede tijden, slechte tijden
1998 Kees & Co
1995 Voor hete vuren

Görev Aldığı Yapımlar

Michiel Huisman Fotoğrafları

Michiel Huisman FotoğraflarıMichiel Huisman FotoğraflarıMichiel Huisman FotoğraflarıMichiel Huisman FotoğraflarıMichiel Huisman Fotoğrafları