Mihriban Er

Mihriban Er
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.9.1966
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu. 

Oyunculuk hayatına okul yıllarında tiyatro eğitimi ile başlayan yetenekli oyuncu, 1987 yılında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan Saat Sabahın Dokuzu isimli televizyon dizisi ile ekranlar karşısına geçmiştir. 1993 Umut Taksi, 1994 Suçlu Kim, 1997 Yangın Ayşe, 1998 Örümcük, 1999-2002 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide rol almıştır.

Filmografi

2020 Geçerken Uğradım
2017 Bir Nefes Yeter
2017 Umudun Kıyısında
2016 Albüm
2015 Kanlı Postal
2013 Köksüz
2011 Dedemin İnsanları

Televizyon

2019 Sevgili Geçmiş
2018 Deniz ve Güneş
2018 Bir Zamanlar Çukurova
2016 Çanakkale Yüzyıllık Mühür
2016 Seviyor Sevmiyor
2014 Alın Yazım
2014 Aşkın Bedeli
2013 Güzel Çirkin
2012 Böyle Bitmesin
2012 Alev Alev
2011 Keşanlı Ali Destanı
2007 Tutsak
2006 Binbir Gece
2006 Ezo Gelin
2006 Ahh İstanbul
2005 Beşinci Boyut
2004 Yusuf Yüzlü
2004 Büyük Yalan
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Berivan
2001 Bizim Aile
2000 Üvey Baba
2000 Samyeli
2000 Ayrılsak da Beraberiz
2000 Ağlayan Kadın (TV Filmi)
1999 Sen Allah'ın Bir Lütfusun
1998 Örümcek
1997 Yangın Ayşe
1996 Hemşerim
1994 Suçlu Kim
1993 Umut Taksi
1992 Hicran Yarası
1992 Issız Kule / Habbabe Hatun (TV Filmi – Seslendirme)
1987 Saat Sabahın Dokuzu

Görev Aldığı Yapımlar

Mihriban Er Fotoğrafları

Mihriban Er Fotoğrafları Mihriban Er Fotoğrafları Mihriban Er Fotoğrafları Mihriban Er Fotoğrafları Mihriban Er Fotoğrafları