Mike Mitchell (II)

Mike Mitchell (II)
Rol :Yardımcı Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1900

ABD'li dublör ve oyuncu.

Mendilim Kekik Kokuyor (2020), Aylan Bebek (2019) ve Gölgelerin Savaşı (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 re.Evolution
2022 Islamophobia
2022 The Wilhelm Tell Saga
2022 Kıtlık
2022 Cowgirl's Christmas Romance
2022 Careers: A Martial Arts Love Story
2022 Blood Curse
2022 Alien Zombie Cell
2021 Gölgelerin Savaşı
2020 Mendilim Kekik Kokuyor
2019 The Legend of Mordred
2019 Aylan Baby
2018 Silent Angel (Seslendirme)
2018 Koyver Gitsin
2018 Dragon Kingdom
2018 Dark Highlands
2016 Dilip's Castle (Kısa Film)
2015 Rough and Ready
2015 Dolphin's Song
2014 Accidental Hero (Kısa Film)
2014 Morning Star
2013 Zombie Massacre
2013 Legend of the Red Reaper
2012 Skyfall
2012 Rose
2011 N-Day (Kısa Film)
2011 Revenge
2010 Freight
2008 One Day Removals
2006 The Planet (Video)
2000 Gladyatör

Televizyon

2022 AGO
2009 The Red Riding Trilogy: 1974 (TV Filmi)
2007 Emmerdale Farm

Görev Aldığı Yapımlar

Mike Mitchell (II) Fotoğrafları

Mike Mitchell (II) FotoğraflarıMike Mitchell (II) FotoğraflarıMike Mitchell (II) FotoğraflarıMike Mitchell (II) FotoğraflarıMike Mitchell (II) Fotoğrafları