Miles Teller

Miles Teller
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.2.1987
Doğum Yeri:Pennsylvania

ABD'li oyunu. Tam adı Miles Alexander Teller'dir. 

Pennsylvania Downingtown'da doğan ve NYU Tisch Sanat Okulu'ndan mezun olan oyuncu, Rabbit Hole'da başrolde oynamaya başlamadan önce birkaç kısa film ve televizyon filminde oynadı. 

Annesi Merry emlakçı ve babası Michael nükleer santral mühendisidir. Babası Wilkes-Barre - Pennsylvania'dan ve annesi Carneys Point - New Jersey'den geliyor. Erin ve Dana adında iki büyük kız kardeşi var. Babasının dedesi Rus Yahudi kökenliyken, diğer atası İngiliz, İrlandalı, Leh ve Fransızdır.

Filmografi

2018 The Ark and the Aardvark
2017 Only The Brave
2017 Granite Mountain
2017 Thank You for Your Service
2016 The Divergent Series: Allegiant
2016 Get a Job
2016 War Dogs
2016 Bleed for This
2015 The Divergent Series: Insurgent
2015 Fantastic Four
2014 Whiplash
2014 That Awkward Moment
2014 Divergent
2014 Two Night Stand
2013 The Spectacular Now
2013 21 & Over
2012 Project X
2010 The Track Meet (Kısa Film)
2010 Rabbit Hole
2010 2011
2009 The Unusuals (TV Dizisi)
2008 The Musicians (Kısa Film)
2007 A Very Specific Recipe (Kısa Film)
2004 Moonlighters (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Miles Teller Fotoğrafları

Miles Teller Fotoğrafları Miles Teller Fotoğrafları Miles Teller Fotoğrafları Miles Teller Fotoğrafları Miles Teller Fotoğrafları