Millicent Simmonds

Millicent Simmonds
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.3.2003
Doğum Yeri:Utah

ABD'li aktris.

Tam adı Millicent 'Millie' Simmonds'tur. Kendisi bir yaşından beri sağır ve dilsizdir. 2017 yapımı drama filmi Wonderstruck'taki rolüyle tanınmıştır. Utah'ta yaşamaktadır.

Filmografi

2020 Sessiz Bir Yer 2
2018 Sessiz Bir Yer
2017 Wonderstruck
2015 Color the World (Kısa Film)

Televizyon

2019 Andi Mack

Görev Aldığı Yapımlar

Millicent Simmonds Fotoğrafları

Millicent Simmonds Fotoğrafları Millicent Simmonds Fotoğrafları Millicent Simmonds Fotoğrafları Millicent Simmonds Fotoğrafları Millicent Simmonds Fotoğrafları