Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.2.2004
Doğum Yeri:Malaga

İngiliz televizyon ve sinema oyuncusu.

Millie Bobby Brown, 19 Şubat 2004 tarihinde Kelly ve Robert Brown çiftinin çocuğu olarak İspanya'nın Malaga şehrinde doğdu. Paige adında ablası, Charlie adında abisi ve Ava adında bir küçük kız kardeşi vardır.

Brown, Netflix yapımı Stranger Things dizisinde canlandırdığı Eleven (On bir) karakteri ile tanınmaktadır. Brown'ın da aralarında bulunduğu bu dizideki oyuncu topluluğu 2016 SAG Ödülleri'nde aday gösterilmiştir. Sekiz bölüm süren Intruders dizisinde daimi rolde oynayan Brown, NCIS, Modern Family, Grey's Anatomy gibi dizilerde birer bölümlük kısa roller sergilemiştir.

Filmografi

2020 Godzilla vs. Kong
2019 Godzilla: Canavarlar Kralı
2018 Spheres (Kısa Film - Anlatıcı)
2016 Sigma Feat. Birdy: Find Me (Kısa Video)

Televizyon

2019 Tuhaf Şeyler
2018 Asesinato en el Hormiguero Express (Kısa Film)
2015 Grey's Anatomy
2015 Modern Family
2014 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2014 Davetsiz Misafirler
2013 Once Upon a Time in Wonderland

Görev Aldığı Yapımlar

Millie Bobby Brown Fotoğrafları

Millie Bobby Brown Fotoğrafları Millie Bobby Brown Fotoğrafları Millie Bobby Brown Fotoğrafları Millie Bobby Brown Fotoğrafları Millie Bobby Brown Fotoğrafları