Milos Bikovic

Milos Bikovic
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.1.1988
Doğum Yeri:Belgrad

Sırp oyuncu.

See You in Montevideo (2014), The Balkan Line (2019) ve Koma (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Juzni vetar 2
2021 Budi Bog s nama
2020 Hotel Belgrade
2020 Apsurdni eksperiment
2019 Kholop
2019 Balkanskiy rubezh
2019 Koma
2018 Za granyu realnosti
2018 Lyod
2018 Juzni vetar
2017 Mify
2015 Za kralja i otadzbinu
2015 Without Borders
2015 Dukhless 2
2015 Bicemo prvaci sveta
2015 Bez granits
2014 Solnechnyy udar
2014 Montevideo, vidimo se!
2014 Kad ljubav zakasni
2013 Great (Kısa Film)
2012 Sesir profesora Koste Vujica
2010 Montevideo, Bog te video!
2010 Puls (Kısa Film)
2009 Zadatak: 10 minuta (Kısa Film)

Televizyon

2020 Senke nad Balkanom
2020 Juzni vetar
2020 Balkanska medja
2018 Grand
2019 Krylya Imperii
2016 Sumnjiva lica
2016 Prvaci sveta
2016 Otel Eleon
2014 Samac u braku (Mini Dizi)
2013 Sesir profesora Koste Vujica
2014 Ravna Gora
2014 Montevideo, Bog te video!
2011 Mesano meso
2008 Vratice se rode
2011 Bela ladja
2006 Stizu dolari

Yapımcı

2019 Balkanskiy rubezh
2018 Juzni vetar

Televizyon

2020 Juzni vetar

Görev Aldığı Yapımlar

  • Koma, 2019, Oyuncu

Milos Bikovic Fotoğrafları

Milos Bikovic Fotoğrafları Milos Bikovic Fotoğrafları Milos Bikovic Fotoğrafları Milos Bikovic Fotoğrafları Milos Bikovic Fotoğrafları