Min-jae Kim

Min-jae Kim
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.11.1996
Doğum Yeri:Daegu

Güney Koreli oyuncu.

Chung-Ang Üniversitesi ve Seul Performans Sanatları Lisesi mezunudur. Nangmandakteo Kimsaboo (2016), Choi-go-eui Han-bang (2017) ve Doobunzzae Seumoosal (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Peninsula
2018 Leo-beu-seul-ling
2018 Feng Shui

Televizyon

2020 Nangmandakteo Kimsaboo
2019 Kkotpadang: Joseonhondamgongjakso
2018 Miseuteo Shunshain
2018 Widaehan Yuhokja
2017 Choi-go-eui Han-bang
2017 Sseulsseulhago Chalranhashin: Dokkaebi
2016 Mai Li-teul Bei-bi
2015 Doobunzzae Seumoosal
2015 Because It's the First Time (Mini Dizi)
2015 Peurodyusa

Görev Aldığı Yapımlar

Min-jae Kim Fotoğrafları

Min-jae Kim Fotoğrafları Min-jae Kim Fotoğrafları Min-jae Kim Fotoğrafları Min-jae Kim Fotoğrafları Min-jae Kim Fotoğrafları