Mindy Kaling

Mindy Kaling
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :24.6.1979
Doğum Yeri:Massachusetts

ABD'li aktris, komedyen ve senarist.

Tam adı Vera Mindy Chokalingam'dır. The Office (2005), Ters Yüz (2015) ve Oyunbozan Ralph (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Gece Kuşu
2018 Zamanda Kıvrılma
2018 Jay Z: Family Feud ft. Beyoncé (Kısa Video)
2018 Ocean's 8
2015 Inside Out (Seslendirme)
2015 Riley's First Date? (Kısa Film – Seslendirme)
2015 The Night Before
2013 This Is the End
2012 The Five-Year Engagement
2012 Wreck-It Ralph (Seslendirme)
2011 No Strings Attached
2010 Despicable Me
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2007 License to Wed
2006 Unaccompanied Minors
2005 The 40 Year Old Virgin

Televizyon

2018 It's Always Sunny in Philadelphia
2018 Champions
2017 The Mindy Project
2017 Animals (Seslendirme)
2015 The Muppets
2014 Sesame Street
2013 The Office
2005 Curb Your Enthusiasm

Görev Aldığı Yapımlar

Mindy Kaling Fotoğrafları

Mindy Kaling Fotoğrafları Mindy Kaling Fotoğrafları Mindy Kaling Fotoğrafları Mindy Kaling Fotoğrafları Mindy Kaling Fotoğrafları