Mohamed Diab

Mohamed Diab
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

Mısırlı oyuncu, senarist ve yönetmen

Filmografi

2016 Çatışma (Senaryo - Yönetim)
2014 Footsteps of the Devil 2 (TV Dizisi - Senaryo)
2014 El Gezira 2 (Senaryo)
2014 Decor (Senaryo)
2013 Footsteps of the Devil 1 (TV Dizisi - Senaryo)
2010 El Cairo 678 (Eser Sahibi - Senaryo - Yönetmen)
2009 One All (Kısa Film - Oyuncu)
2009 Badal Faqed (Senaryo)
2007 El gezira (Senaryo)
2007 Ahlam hakekya (Senaryo)

Görev Aldığı Yapımlar

Mohamed Diab Fotoğrafları

Mohamed Diab Fotoğrafları Mohamed Diab Fotoğrafları Mohamed Diab Fotoğrafları Mohamed Diab Fotoğrafları Mohamed Diab Fotoğrafları