Molly Ephraim

Molly Ephraim
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.5.1986
Doğum Yeri:Pensilvanya

ABD'li aktris.

2008 yılında Princeton Üniversitesi'nden mezun oldu. İlk kez 2003 yılı yapımı Hench at Home isimli TV filminde rol alarak oyunculuk yapmaya başladı. Paranormal Activity 2 (2010) ve Paranormal Activity: İşaretliler (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Baş Aday
2015 Gravy 
2014 Paranormal Activity: İşaretliler 
2012 Sleep Attack (Kısa Film)
2010 Paranormal Activity 2 
2008 Okul Gezisi 

Televizyon

2018 Casual
2017 Halt and Catch Fire
2017 Brockmire
2017 Last Man Standing
2017 Parked
2016 Now We're Talking
2014 It Could Be Worse
2010 The Wonderful Maladys (TV Filmi)
2009 Royal Pains
2008 Law & Order
2003 Hench at Home (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Molly Ephraim Fotoğrafları

Molly Ephraim Fotoğrafları Molly Ephraim Fotoğrafları Molly Ephraim Fotoğrafları Molly Ephraim Fotoğrafları Molly Ephraim Fotoğrafları