Morena Baccarin

Morena Baccarin
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :2.1.1979
Doğum Yeri:Rio De Jenerio

Brezilya asıllı ABD'li aktris.

Tam adı Morena Silva de Vaz Setta Baccarin'dir. Deadpool (2016), Serenity: Gizemli Yolculuk (2005), Deadpool 2 (2018) ve V (2009-2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Beast
2020 Tropico
2021 The Good House
2020 Greenland
2020 Last Looks
2019 To Your Last Death (Seslendirme)
2019 Ode to Joy
2018 John DeLorean Hikayesi (Belgesel)
2018 Deadpool 2
2018 Karlar Prensi Elliot (Seslendirme)
2017 Destiny 2 (Video Oyunu - Seslendirme)
2017 Malevolent (Seslendirme)
2016 Batman: Bad Blood (Video - Seslendirme)
2016 Deadpool
2015 Spy
2014 Back in the Day
2014 Son of Batman (Video - Seslendirme)
2009 Stolen Lives
2008 T Takes: Morena Baccarin (Kısa Video)
2008 Death in Love
2008 T Takes: Room 111 (Kısa Video)
2008 Stargate: The Ark of Truth
2005 Serenity: Gizemli Yolculuk
2002 Roger Dodger
2001 Perfume
2001 Way Off Broadway

Televizyon

2021 Home Invasion
2020 The Twilight Zone
2020 The Flash (Seslendirme)
2019 Sessão de Terapia
2019 Talihsiz Serüvenler Dizisi
2019 Gotham
2014 Warriors
2014 The Red Tent
2014 The Mentalist
2013 Homeland
2013 The Good Wife
2011 Batman: The Brave and the Bold (Seslendirme)
2011 V
2011 Look Again (TV Filmi)
2010 The Deep End
2009 Medium
2008 Dirt
2008 Numb3rs
2007 Las Vegas
2007 Heartland
2007 Stargate SG-1
2007 Sands of Oblivion (TV Filmi)
2006 The O.C.
2006 How I Met Your Mother
2006 Justice
2006 Justice League Unlimited
2005 It's Always Sunny in Philadelphia: It's Always Sunny on TV (TV Filmi)
2003 Still Life
2003 Firefly

Görev Aldığı Yapımlar

Morena Baccarin Fotoğrafları

Morena Baccarin Fotoğrafları Morena Baccarin Fotoğrafları Morena Baccarin Fotoğrafları Morena Baccarin Fotoğrafları Morena Baccarin Fotoğrafları