Morfydd Clark

Morfydd Clark
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Cardiff

Galli oyuncu.

16 yaşındayken disleksi hastalığı yüzünden eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Oyuncu olabilmek için önce Galler Ulusal Gençlik Tiyatrosu'na katıldı. Ardından Londra Drama Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Aşk ve Gurur ve Zombiler (2016), National Theatre Live: Les Liaisons Dangereuses (2016) ve Ölümcül Sular (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Personal History of David Copperfield
2019 Ölümcül Sular
2017 The Man Who Invented Christmas
2017 Interlude in Prague
2016 The Prevailing Winds (Kısa Film)
2016 Simülasyon
2016 National Theatre Live: Les Liaisons Dangereuses
2016 Love & Friendship
2016 Ask ve Gurur ve Zombiler
2014 The Falling
2014 Madame Bovary
2014 Two Missing (Kısa Film)

Televizyon

2019 Dracula (TV Mini-Series)
2019 His Dark Materials
2018 Outsiders (TV Filmi)
2018 Patrick Melrose (Mini Dizi)
2018 The City and the City (Mini Dizi)
2018 The Alienist
2015 Arthur & George (Mini Dizi)
2014 A Poet in New York (TV Filmi)
2014 New Worlds (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Morfydd Clark Fotoğrafları

Morfydd Clark Fotoğrafları Morfydd Clark Fotoğrafları Morfydd Clark Fotoğrafları Morfydd Clark Fotoğrafları Morfydd Clark Fotoğrafları