Mostafa Keshvari

Mostafa Keshvari
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :20.4.1986

İran asıllı Kanadalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Daha çok kısa filmler üzerine çalışmalar yapmıştır. 2018 yılı yapımı Unmasked ilk uzun metraj çalışmasıdır. I Ran (2015), Tori's Isolation (2015), Unmasked (2018) ve Corona (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Corona
2018 Unmasked

Kısa Film

2021 Let It Breathe
2020 Infinite 8
2020 Child Bride
2016 Dream of a Paper plane
2020 The Will and the Wall
2018 One Journey
2017 Music Box
2016 Modern Monk (Belgesel)
2015 Burnt Coffee
2015 I Ran
2015 Tori's Isolation
2013 Enter Net

Yapımcı

2020 Corona
2018 Unmasked

Kısa Film

2021 Let It Breathe
2020 Infinite 8
2020 Child Bride
2016 Dream of a Paper plane
2020 The Will and the Wall
2017 Music Box
2016 Modern Monk (Belgesel)
2015 Burnt Coffee
2015 I Ran
2015 Tori's Isolation
2013 Enter Net

Senaryo

2020 Corona
2018 Unmasked

Kısa Film

2021 Let It Breathe
2020 Infinite 8
2020 Child Bride
2016 Dream of a Paper plane
2020 The Will and the Wall
2018 One Journey
2017 Music Box
2016 Modern Monk (Belgesel)
2015 Burnt Coffee
2015 I Ran
2015 Tori's Isolation
2013 Enter Net

Oyuncu

2018 Unmasked

Kısa Film

2021 Let It Breathe
2020 Child Bride
2015 I Ran

Görev Aldığı Yapımlar

Mostafa Keshvari Fotoğrafları

Mostafa Keshvari Fotoğrafları Mostafa Keshvari Fotoğrafları Mostafa Keshvari Fotoğrafları Mostafa Keshvari Fotoğrafları Mostafa Keshvari Fotoğrafları