Müge Boz

Müge Boz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.4.1984
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu ve model.

Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbul’da geçti. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir Karşıyaka’ya taşındılar.

İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla (yüzme, tenis, paten, voleybol, motorsiklet) ilgilenmiştir. Son bir yıldır düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır.

Ayrıca modellik de yapmaktadır.

Filmografi

2019 Geçmiş Olsun
2018 Nezih Bir Film
2017 Çat Kapı Aşk
2013 Bu İşte Bir Yalnızlık Var
2012 Karaoğlan
2012 Bir Hikayem Var
2011 Toprağın Çocukları
2011 Aşk Tesadüfleri Sever

Televizyon

2017 Kayıtdışı
2016 Sevda Kuşun Kanadında
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2014 Gurbette Aşk
2014 Arka Sokaklar
2013 Aşk Emek İster
2012 Yalan Dünya
2011 Şüphe
2012 Leyla ile Mecnun
2011 Karakol - Herkes Adalet İster
2008 Melekler Korusun

Görev Aldığı Yapımlar

Müge Boz Fotoğrafları

Müge Boz Fotoğrafları Müge Boz Fotoğrafları Müge Boz Fotoğrafları Müge Boz Fotoğrafları Müge Boz Fotoğrafları