Münir Can Cindoruk

Münir Can Cindoruk
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1990
Doğum Yeri:Adana

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Erdal Cindoruk'un yeğeni; Caner ve Taner Cindoruk kardeşlerin en küçüğüdür. Okul Tıraşı (2021), The Death of Black Horses (2018) ve Kelebek (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Okul Tıraşı
2020 Yılankavi (Kısa Film)
2018 The Death of Black Horses
2016 Bir Şey Değilim
2016 Ankara Yazı Veda Mektubu
2015 Weird Times (Kısa Film)
2015 Tuhaf Zamanlar
2011 Yabancı (Kısa Film)
2009 Kelebek

Televizyon

2017 Dayan Yüreğim

Görev Aldığı Yapımlar

Münir Can Cindoruk Fotoğrafları

Münir Can Cindoruk FotoğraflarıMünir Can Cindoruk FotoğraflarıMünir Can Cindoruk FotoğraflarıMünir Can Cindoruk FotoğraflarıMünir Can Cindoruk Fotoğrafları