Münir Canar

Münir Canar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.4.1945

1967 yılından bu yana Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaktadır. 1983-1984 döneminde Kanlı Nigar isimli oyun ile İsmail Dümbüllü ve Sanat Sevenler Derneği'nin en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır.

Kamu oyu tarafından asıl tanınmasıysa 1970'lerde rol aldığı Kaynanalar'daki Katip Kerim karakteriyle olmuştur.




Filmografisi

  • Al Yazmalım , 2011 
  • Türkan ,2010
  • Servet Avcısı, 2008
  • Fırtına, 2006 
  • Yalancı Karım, 2005 
  • Beybaba, 1989  
  • Küçük Ağa, 1983 
  • Pembe Panterin Dönüşü, 1975 
  • Kaynanalar, 1974

Görev Aldığı Yapımlar