Murad Zaloğlu

Murad Zaloğlu
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :27.03.1987
Doğum Yeri:Erzurum

Türk yönetmen.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV ve BSF Sinema TV Akademisi mezunudur. 2009 yılından beri birçok yapımda görev almıştır. Tutunamayanlar (2020), Dengi Dengine (2019) ve Dayı: Bir Adamın Hikayesi (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Dayı: Bir Adamın Hikayesi
2013 Yüzüklerin Beyefendisi (Kısa Film)
2012 Ayda Bir Gün (Kısa Film)
2009 Sadist (Kısa Film)

Televizyon

2020 Tutunamayanlar
2019 Aşkın 5 Hali (Mini Dizi)
2019 Dengi Dengine

Görev Aldığı Yapımlar

Murad Zaloğlu Fotoğrafları

Murad Zaloğlu Fotoğrafları