Murat Eken

Murat Eken
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :7.8.1980
Doğum Yeri:İstanbul

Türk senarist ve oyuncu.

Vehbi Koç Vakfı Koç Lisesi'ni bitirip, New York'ta Rensselaer Polytechnic Institute'a başladı.3. sınıfta makine mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp Türkiye'ye dönerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar tiyatro bölümünde eğitim almaya başladı. Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönettiği çeşitli oyun ve müzikallerde rol aldı.

Filmografi 

2020 Dedem: Bir Aile Kahramanı
2019 Avengers: Oyunun Sonu (Seslendirme)
2016 Müthiş Bir Film
2016 Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Seslendirme)
2016 Biz Size Döneriz
2015 Yenilmezler: Ultron Çağı (Seslendirme)
2012 Yenilmezler (Seslendirme)
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat
2007 Kutsal Damacana
2007 Hitman (Seslendirme)

Televizyon

2015 Komedi Türkiye
2015 Eğlendirme Dairesi
2013 Salih Kuşu
2012 Düşman Kardeşler
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler
2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2008 Sınıf
2008 Aşk-ı Memnu (Seslendirme)
2007 Ertelenmiş Hayatlar
2006 Hatırla Sevgili
2006 Bir Demet Tiyatro

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Eken Fotoğrafları

Murat Eken Fotoğrafları Murat Eken Fotoğrafları Murat Eken Fotoğrafları