Murat Pay

Murat Pay
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1981
Doğum Yeri:İzmir

Türk senarist ve yönetmen.

Marmara Üniversitesi Radyo TV Sinema bölümünden mezun olmuştur.  Marmara Üniversitesi İslam Tarihi ve Sanatları yüksek lisansını 'Gölge Oyunu Karagöz ve Sinema' adlı teziyle bitirdi. Kısa filmleri ve belgeselleri pek çok ulusal ve uluslararası film festivalinde gösterildi ve ödüller aldı. 2014 yılına kadar 12 tane kısa film çekmiştir. Maşuk'un Nefesi ilk uzun metraj filmidir.

Filmografi

Yönetmen

2019 Dilsiz
2017 Miraciyye Saklı Miras (Belgesel)
2014 Maşuk'un Nefesi

Kısa Film

2011 Aşure (Belgesel)
2010 Kavuşma
2009 Sineğin Rüyası
2009 Resimdeki Dünya
2008 Eski Kazan
2007 Geri Dönüşüm (Belgesel)
2007 Kardeşim
2007 Su Damlası (Belgesel)
2006 Mavi
2004 Bir Yolculuk Öncesi
2003 Hipnoz Seansları

Senaryo

2019 Dilsiz
2017 Miraciyye Sakı Miras (Belgesel)
2014 Maşuk'un Nefesi

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Pay Fotoğrafları

Murat Pay Fotoğrafları Murat Pay Fotoğrafları Murat Pay Fotoğrafları Murat Pay Fotoğrafları Murat Pay Fotoğrafları