Murat Sağlam

Murat Sağlam
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1983
Doğum Yeri:Çanakkale

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Curtain (2016), Bina (2019) ve Veda (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Sonsuz Zaman İçinde (Kısa Film)
2017 Closed (Kısa Film)
2019 Bina
2018 Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var (Kısa Film)
2018 Kelebekler
2010 Gişe Memuru
2010 Veda
2009 Meret

Televizyon

2018 Jet Sosyete
2013 Bebek İşi

Yönetmen

2017 Devrem
2016 Perde
2011 Sahne 5 Plan 2
2011 Deniz Güzel
2010 Ev

Yapımcı

2019 Sonsuz Zaman İçinde (Kısa Film)
2016 Perde

Senaryo

2016 Perde
2009 Meret

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Sağlam Fotoğrafları

Murat Sağlam Fotoğrafları Murat Sağlam Fotoğrafları