Murat Seviş

Murat Seviş
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :1.8.1970
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

İzmir Belediye Konservatuvarında tiyatro eğitimi aldı. Genel olarak korku filmlerinde rol almıştır. Dabbe filminde canlandırdığı Ziya karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Gece Gelenler
2017 Mezarlık
2016 Karak
2015 Vampiria
2015 Dabbe 6
2014 D@bbe 5: Zehr-i Cin
2005 D@bbe

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Seviş Fotoğrafları

Murat Seviş Fotoğrafları Murat Seviş Fotoğrafları Murat Seviş Fotoğrafları Murat Seviş Fotoğrafları Murat Seviş Fotoğrafları