Murat Yatman

Murat Yatman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.3.1973
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

1990 yılında Yıldırım Beyazıt Meslek Lisesi'nden, 1993 yılında da A.Ü. Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Cereyan (2017), Arka Sokaklar (2006) ve Diriliş: Ertuğrul (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır. Özellikle Acı Hayat dizisinde canlandırdığı Beton rolüyle büyük beğeni kazanmıştır.

Filmografi

2018 Beyaz Hüzün
2016 Cereyan
2014 Stajyer Mafya
2014 Ceza
2011 Mühürlü Köşk
2009 Çıngıraklı Top

Televizyon

2017 Ateş Böceği
2014 Gerçek Hayat
2014 Arka Sokaklar
2013 Emret Komutanım: Yeniden
2011 Ana Yüreği
2010 Akasya Durağı
2009 Uygun Adım Aşk
2008 Süper Babaanne
2006 Acı Hayat
2005 Sırlar Alemi
2004 Büyük Buluşma

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Yatman Fotoğrafları

Murat Yatman Fotoğrafları Murat Yatman Fotoğrafları Murat Yatman Fotoğrafları Murat Yatman Fotoğrafları