Mustafa Altıoklar

Mustafa Altıoklar
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.6.1958
Doğum Yeri:Ordu

Mustafa Altıoklar, Türk yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu ve fiziatristtir.

Baba tarafından Konyalı, anne tarafından ise Batum'dan Ünye'ye göç etmiş Gürcü bir aileye mensuptur. Eğitimini TED Ankara Koleji, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde fizik tedavi ve rehabilitasyon dalında yüksek lisans derecesi ile tamamladı. Uzmanlık alanı fizyoterapidir.

İlk eşi Yasemin Erkan'dan ayrılan Altıoklar'ın bu evliliğinden Arya Su adında bir kızı bulunmaktadır.
Mustafa Altıoklar, Sarp Levendoğlu'nun da dayısıdır.

Filmografi

Yönetmen

2012 İzin Sırrı
2012 Acayip Hikayeler
2011 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 
2009 Kahve Bahane
2007 Yasak Elma
2007 Kelebek Çıkmazı
2005 Emret Komutanım
2005 Beyza'nın Kadınları
2005 Banyo
2004 Üçüncü Türden Yakın İlişkiler
2004 3. Tür
2003 Lise Defteri
2002 O Şimdi Asker
2000 Fosforlu Cevriye
1999 Asansör
1997 Öldürme Üzerine Küçük Bir Film
1997 Ağır Roman
1996 İstanbul Kanatlarımın Altında
1992 Denize Hançer Düştü
1989 Çizgim
1988 Lapsus
1988 Ayak Sesleri

Senaryo

2008 Emret Komutanım
2007 Yasak Elma
2005 Beyza'nın Kadınları
2005 Banyo
2004 Çınaraltı
2003 Lise Defteri
2002 O Şimdi Asker
2000 Fosforlu Cevriye
2000 Artık Sevmeyeceğim
1999 Asansör
1997 Ağır Roman
1996 İstanbul Kanatlarımın Altında
1992 Denize Hançer Düştü
1989 Çizgim

Yapımcı

2008 Kız Takımı
2008 Gece Gündüz
2005 Emret Komutanım
2005 Banyo
2003 Lise Defteri
1999 Asansör
1997 Öldürme Üzerine Küçük Bir Film
1992 Denize Hançer Düştü

Oyuncu

2011 Ünye de Fatsa Arası
2000 Komser Şekspir
2000 Dansöz
1996 İstanbul Kanatlarımın Altında

Eser

2003 Lise Defteri

Kurgu

1997 Ağır Roman

Yapım Ekibi 

2006 Kızlar Yurdu

Ödüller
2003 11.Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri - En İyi Yönetmen, O Şimdi Asker 
1993 5. Ankara Film Festivali - Umut Veren Yeni Yönetmen, Denize Hançer Düştü 
1990 3. Ankara Film Şenliği - Özel Mansiyon, Çizgim   


Görev Aldığı Yapımlar

Mustafa Altıoklar Fotoğrafları

Mustafa Altıoklar Fotoğrafları Mustafa Altıoklar Fotoğrafları Mustafa Altıoklar Fotoğrafları Mustafa Altıoklar Fotoğrafları