Mustafa Şen

Mustafa Şen
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :1.01.1976
Doğum Yeri:Manisa

Türk oyuncu.

Tiyatroya ilk kez 1992 yılında İzmir’de adım attı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun oldu. 2002 yılından bu yana Devlet Tiyatrosunda kadrolu oyuncu olarak çalışmaktadır.

8 yıl Van Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptı. Devlet tiyatrosunda yirminin üzerinde oyunda görev aldı, reji asistanlığı ve reji yaptı. Halen İzmir Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı olarak çalışmaktadır. Şiveler ve yöresel ağızlara karşı ilgisi yoğun olan Mustafa Şen film ve dizilerde oyuncu olarak çalışmaya devam etmektedir. Dürüye'nin Güğümleri (2010), Vay Başıma Gelenler (2013) ve Ege'nin Hamsisi (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 MandırAna
2017 Bahtiyar Bahtıkara
2014 Vay Başıma Gelenler 2,5
2013 Vay Başıma Gelenler
2010 Memlekette Demokrasi Var
2010 Görünmeyen
2009 Denizden Gelen
2007 Hayattan Korkma
2000 Vizontele

Televizyon

2018 Ege'nin Hamsisi
2015 Aşk Nerede
2010 İhanet
2010 Dürüye'nin Güğümleri
2008 Baba Ocağı
2006 Hayat Türküsü
2007 Arka Sokaklar
2003 Kurtlar Vadisi

Görev Aldığı Yapımlar

Mustafa Şen Fotoğrafları

Mustafa Şen FotoğraflarıMustafa Şen FotoğraflarıMustafa Şen Fotoğrafları