Mustafa Uğur Yağcıoğlu

Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :23.12.1974
Doğum Yeri:İstanbul

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz isimli dizinin ilk beş sezonunun senaryosunu yazarak sektöre giriş yapmıştır. Bunun ardından En Son Babalar Duyar, Canım Benim, Aşk Her Yaşta, Omuz Omuza, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Sizi Seviyorum, Şov Bizinıs, Cümbür Cemaat Aile ve Dünyanın En Güzel Kokusu isimli filmlerin senaristliğini yaptı.

2007 yılında Son Ders: Aşk ve Üniversite ile de ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştirdi. Ayrıca Şov Bizinıs, Doksanlar, Papaz Kimde, Evlilik Okulu, Dünyanın En Güzel Kokusu gibi senaryosunu kendisinin yazdığı projeler dahil olmak üzere birçok filmde yönetmenlik yaptı. 2015 yılında ise En Güzeli adlı sinema filmini yönetti.

Filmografi

Yönetmen

2019 Masallardan Geriye Kalan
2018 Yanımda Kal
2017 Dünyanın En Güzel Kokusu 2
2016 Dünyanın En Güzel Kokusu
2015 En Güzeli
2011 Papaz Kimde
2010 Şov Bizinıs
2009 Sizi Seviyorum
2007 Son Ders: Aşk ve Üniversite

Televizyon

2018 Keşke Hiç Büyümeseydik
2013 Evlilik Okulu
2013 Doksanlar
2010 Cümbür Cemaat Aile

Senaryo

2019 Masallardan Geriye Kalan
2018 Yanımda Kal
2017 Dünyanın En Güzel Kokusu 2
2016 Dünyanın En Güzel Kokusu
2010 Şov Bizinıs
2009 Sizi Seviyorum
2007 Son Ders: Aşk ve Üniversite

Televizyon

2010 Cümbür Cemaat Aile
2009 Ah Kalbim
2008 Havalimanı / İyi Uçuşlar
2006 Gizli Patron
2005 Aşk Her Yaşta
2004 Omuz Omuza
2004 Canım Benim
2003 Aşk Olsun
2003 Ayrılsak da Beraberiz
2002 İki Arada
2002 En Son Babalar Duyar
2002 Bayanlar Baylar

Yapımcı

2007 Son Ders: Aşk ve Üniversite

Görev Aldığı Yapımlar

Mustafa Uğur Yağcıoğlu Fotoğrafları

Mustafa Uğur Yağcıoğlu Fotoğrafları Mustafa Uğur Yağcıoğlu Fotoğrafları Mustafa Uğur Yağcıoğlu Fotoğrafları Mustafa Uğur Yağcıoğlu Fotoğrafları Mustafa Uğur Yağcıoğlu Fotoğrafları