Mykayla Sohn

Mykayla Sohn
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.8.2004
Doğum Yeri:Virginia

ABD'li oyuncu.

Daha çok kısa film ve TV yapımlarında rol almıştır. NBC komedi dizisi olan Guys with Kids'te canlandırdığı Violet karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Shangri-La: Near Extinction
2018 The Cleaning Lady
2017 I Am Still Here
2017 The Last Day on Earth (Kısa Film)
2016 Reclusion
2016 Anna (Kısa Film)
2015 A Perfect Vacation
2015 Clown Service (Kısa Film)
2015 From Under the Bed (Kısa Film)
2015 Rosethorn (Kısa Film)
2015 Santanna (Kısa Film)
2015 The Chosen
2014 Impermanence (Kısa Film)
2014 Listening
2014 Marza (Kısa Film)
2014 The Mind Game (Kısa Film)
2013 Everything Twas (Kısa Film)
2013 Camera (Kısa Film)
2013 Silent Voices (Kısa Film)
2012 Hunting My Blood (Kısa Film)
2012 Kid Divorce Lawyer (Kısa Film)
2012 Lemonade Bonanza (Kısa Film)
2012 Last Shot (Kısa Film)
2012 Butterfly (Kısa Film)
2011 Toddlers and Tiaras: Where Are They Now? (Kısa Film)

Televizyon

2017 Ultimate Ultimate
2016 House of Darkness (TV Filmi)
2016 Tiny Feminists (Mini Dizi)
2015 Honest Ads
2014 Anger Management
2014 The Crazy Ones (Seslendirme)
2013 Guys with Kids
2013 Hawaii Five-0
2012 Love at the Christmas Table (TV Filmi)
2012 Brute Squad (Mini Dizi)
2012 Jessie
2011 Flip the Script Kids Reality Special

Görev Aldığı Yapımlar

Mykayla Sohn Fotoğrafları

Mykayla Sohn Fotoğrafları Mykayla Sohn Fotoğrafları Mykayla Sohn Fotoğrafları Mykayla Sohn Fotoğrafları Mykayla Sohn Fotoğrafları