Nadav Lapid

Nadav Lapid
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :8.4.1975
Doğum Yeri:Tel Aviv

İsrailli oyuncu, senarist ve yönetmen.

Ha-shoter (2011), Yuva Öğretmeni (2014) ve Eşanlamlılar (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Eşanlamlılar
2016 Myomano Shel Tzlam Hatonot (Kısa Film)
2015 Lama? (Kısa Film)
2014 Love Letter to Cinema
2014 Yuva Öğretmeni
2013 Footsteps in Jerusalem (Belgesel)
2011 Ha-shoter
2006 Ha-Chavera Shell Emile
2005 Kvish (Kısa Film)
2003 Proyect Gvul (Kısa Belgesel)

Senaryo

2019 Eşanlamlılar
2018 Anaokulu Öğretmeni
2016 Myomano Shel Tzlam Hatonot (Kısa Film)
2015 Lama? (Kısa Film)
2014 Love Letter to Cinema
2014 Yuva Öğretmeni
2011 Ha-shoter
2006 Ha-Chavera Shell Emile
2005 Kvish (Kısa Film)
2003 Proyect Gvul (Kısa Belgesel)

Oyuncu

2007 Nobody's Girlfriend (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Nadav Lapid Fotoğrafları

Nadav Lapid Fotoğrafları Nadav Lapid Fotoğrafları Nadav Lapid Fotoğrafları