Nail Demir

Nail Demir
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Mezun olmasının ardında aynı fakültede Yaratıcı Drama alanında yüksek lisans yaptı. Çeşitli okul ve üniversitelerde yaratıcı drama eğitmenliği ile beraber birçok tiyatro oyununda, sinema ve TV dizilerinde oyuncu olarak görev aldı.

Filmografi

2019 Güller
2017 Chef
2014 İyi Biri
2008 Nekrüt

Televizyon

2013 20 Dakika
2008 Gece Gündüz
2007 Boşanmak İstemiyorum
2006 Sıla

Görev Aldığı Yapımlar